Jelentkezés módja - elektronikus feltöltés

Az Informatika Tudományi Szekcióba 2011. január 10-ig lehet nevezni a szekciófelhívásban közzétett módon. A dolgozatot, a maximum 1 oldalas magyar és angol tartalmi kivonatokat (rezümé) a http://ocs.itk.ppke.hu/ oldalon található rendszerre elektronikus formában is kérjük feltölteni 2011. január 10-ig.

1.) Kérjük, hogy minden dolgozathoz egy szerző regisztráljon az alábbi oldalon. Kérjük az intézmény és kar pontos megadását (Affiliation).
http://ocs.itk.ppke.hu/index.php/otdk/informatikaOTDK/user/account

2.) Kérjük feltölteni a dolgozatot (New Submission).
2.a) Kérjük bejelölni mindhárom négyzetet a "Submisson Checklist"-ben. A dolgozattal kapcsolatban lehetőség van a konferencia vezetőségéhez információkat eljuttatni a "Comments for Conference Director" mező kitöltésével.
2.b) Kérjük az "Uploading the Submission" részben feltölteni a dolgozatot.
2.c) Kérjük az "Entering the Submission's Metadata" részben adja meg a szerzőket, több szerző esetén használja az "Add Author" gombot. A továbbiakban adja meg a dolgozat pontos címét és a rövid összefoglaló (rezümé) szövegét ("abstract"). A rezümék formátumánál kérjük követni az OTDT-s regisztráció során használt formátumot.
2.d) Kérjük az "Upload Supplementary Files" részben töltse fel a magyar és angol rezüméket doc vagy rtf formátumban.
2.e) A regisztráció és feltöltés véglegesítéséhez a "Confirming the Submission" oldalon véglegesítse pályázatát ("Finish Submission").

A nyomtatott pályázati anyagokat is legkésőbb 2011. január 10-ig (postabélyegzı dátuma) kérjük elküldeni.

A jelentkezéssel kapcsolatos további teendők során (OTDT Titkárságra illetve a szekciót rendező intézményhez) mindenben a Felhívásban leírtakat kell követni.

Üdvözlettel:
Cserey György

CsatolmányMéret
minta_rezume.doc8.88 KB